Svetsnings- och rörarbeten från Humppila
Vi tillverkar rörledningar och gör svetsarbeten för industriella behov i hela Finland

Tjänster

Rörtillverkning, -behandling och -installation för industrin. Vi är den mest erfarna samarbetspartnern för ditt företag.

Bildgalleri

Du kan också bekanta dig med vårt arbete med hjälp av bilder. De största kunderna inom industrin i Finland har gett oss sitt förtroende.

Kontaktuppgifter

Vi är den rätta kontakten för säkrandet av din produktion nu och i framtiden.

Svetsnings- och rörarbeten från Humppila

Vi tillverkar rörledningar och gör svetsarbeten för industriella behov i hela Finland

Humppila Pipe Oy är ett företag som har specialiserat sig på svetsning och rörarbeten i Humppila. Vi har utfört industriell svetsning och tillverkning av rörledningar och maskiner med stor framgång, för stora företags behov i Finland, och även i Norden. Våra största kunder inkluderar Valmet.

Vårt företag är beläget i Humppila, men vår service sträcker sig till hela landet, där kunden finns. Läs mer om våra tjänster och kontakta oss!

Professionella, kvalificerade svetsare och rörinstallatörer till din tjänst

Vår personal är välutbildad och kan utföra mycket krävande uppdrag. Varje svetsare har ett PED-certifikat (ett standardkvalitetscertifikat för svetsare) och företaget har även en Welding Qualification Record / WPQR som garanti för kvalitetssäkring för många olika metoder och material. Vi utför entreprenader i enlighet med alla kvalitets- och säkerhetsbestämmelser och andra överenskommelser.

Be om information om nödvändiga svets- och rörarbeten samt underhållsuppdrag i ditt objekt. Vi diskuterar gärna närmare om dina behov och vilken typ av tjänster som är mest lämpliga för just ditt företag.

Stadig yrkesskicklighet för industrin
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi